Безпределно изящество от Elie Saab

Винаги е трудно да опишеш творенията на ливанския гений Ели Сааб, защото те просто са съвършени, откъдето и да ги погледнеш. Луксозните платове, които се леят по женското тяло като нереални материи, прецизните детайли, уникалният подбор на изискани цветове – всичко е напълно идеално!

Пролетната колекция висша мода на Elie Saab, представена по време на Седмицата на модата в Париж, е спираща дъха феерия от красота, блясък и изящество. Роклите на марката са любими на всички знаменитости и няма голямо събитие, което да не е белязано от стилното присъствие на бранда по червения килим.

Моделиерът показа една съвременна принцеса – нежна и деликатна, но също така силна и самоуверена. Чрез материите той внася различно настроение във визията. Ефирен шифон, прозрачен тюл и фина дантела създават виталност, но виждаме и по-тежки платове, внушаващи тържествена осанка.

Ливанският дизайнер предлага на дамите голямо разнообразие от цветове. Сред роклите му присъства чисто бяло, златисто, телесно розово, наситен корал, лазурни нюанси на синьото и вечното черно.

Колкото и да говорим, понякога думите не стигат пред красотата, затова просто се насладете!

Редактор: Делица Цонева