Безупречното имение на Дженифър Анистън

Към целия наниз от качества, които притежава очарователната Дженифър Анистън, наскоро тя добави и невероятното си чувство за стил и естетика, отваряйки прозореца към имението си в Лос Анджелис. Очевидно интериорният дизайн не й е никак слабо качество и това го доказват снимките на дома й.

Джен, която споделя имението със съпруга си Джъстин Теру и трите им кучета, откри домашната си обител за списанието Architectural Digest.

jennifer-aniston-los-angeles-house-view-a

Снимките показват безупречната всекидневна на звездата от „Приятели“.
Приятно е домът ти да изглежда секси, но комфортът е от съществено значение.“, споделя актрисата, посочвайки своя Jean Royère Polar Bear винтижд диван, Jacques Adnet кресло и своята Mies van der Rohe кушетка, разположена в стаята за удобтво и разкош.

jennifer-aniston-los-angeles-house-living-room-a
Джен е използвала услугите на интериорния дизайнер Stephen Shadley, който сподели, че екранната звезда е обсебена от дърво, камък и бронз – все естествени материали, които имат истинска същност и дълбочина. „Независимо колко красиво и бляскаво е нещо, то трябва да бъде топло и привлекателно.“
Анистън и Стивън са работили заедно и по предишния дом на актрисата в Лос Анджелис.

jennifer-aniston-los-angeles-mansion-a
Тя купила Bel-Air собствеността си през 2011 година и признава: „Ако не бях актриса, бих искала да бъда дизайнер. Обожавам процеса. Има нещо омагьосващо в това да се докосваш до материите и тъканите, което храни душата ми.“
Точно толкова внимание, което е обърнато на интериора, е отделено и за екстериора. Обширните площадки на къщата, които преди това са били залесени с лозя, сега разполагат с външни стаи, тераси и градини в азиатски стил.

jennifer-aniston-los-angeles-house-swimming-pool-a
Навсякъде, където погледнете има красива гледка. Много здраво работихме, за да постигнем това усещане за свобода и екзотика.
Давайки ни да надникнем в дома й, Дженифър сподели, че прекарва неделите си вкъщи със съпруга си. Готви и плува в басейна. Споделя, че оглеждайки се наоколо, виждайки малкия рай, който си е създала, и съпруга си в него, няма друго място, на което би искала да бъдe.

Автор: Марина Делева