Бижутерски уикенди с български дизайнери!

Модел – Ива Янкулова @ Ivet Fashion

За всички любители на уникалните авторски бижута представяме едно събитие, в което водеща роля отново играят българските таланти.

В рамките на дизайнерското изложение „COLOUR is the new Black!“, което ще продължи и през юли, концептуалната дизайнерска платформа на Нели Митева – „ИВАН АСЕН 22” стартира представянето на нашумели млади бижутери под формата на „бижутерски уикенди”.

Ще имаме възможност да се насладим на работата на нови, изключително активни дизайнери, работещи в областта на аксесоарите. Откриването е в петък, 8 юли 2011 в 19:00 ч. в шоурум „ИВАН АСЕН 22”.

Началото ще постави Милко Бояров, който е студент на проф.Димитър Делчев в специалност „Метал” на НХА. Младият творец има участия в много уъркшопове и изложби за дизайн на бижута и метал в София, Варшава и Милано.

Неговите бижутата се отличават с изчистена и категорична стилистика, ясни или изненадващо пречупени геометрии и оригинално „подчиняване” на материала. Освен метал той използва и плексиглас при създаването на своите творения.

Модел: Илияна Чернакова @ Inter Models

Модел – Глория @ Ivet Fashion

Модел – Глория @ Ivet Fashion

Снимки: Пламена Коева, Веселин Николов

Автор: Делица Цонева