Бизнес лейди: елегантен топ

Независимо дали става дума за важна бизнес среща, разговор с шефа или просто ослепителна осанка на работното място – вашият стил ще ви направи много по-самоуверени!

Затова днес отново акцентираме върху чудесните решения за офис визията на модерните момичета, които винаги знаят как да правят добро впечатление.

Топът е свързващ елемент във вашия аутфит, независимо дали той включва костюм от пола/панталон със сако или по-небрежната версия с дънки и блейзер. Възможностите са много и разнообразни – от елегантен вариант на потник или блуза, до риза с къс или дълъг ръкав за по-стога визия.

От изборът на топ зависи в голяма степен настроението на вашата визия. Може да разчупите изчистения костюм с атрактивна риза с пандела, топ от дантела, блуза с графична щампа в райе, пепит, точки и други. Моделите с пеплум страхотно се комбинират с пола тип молив или втален панталон.

Цветните ризи са страхотен акцент, а монохромната и пастелна гама са сред актуалните тенденции. Нашите модни находки са от онлайн магазините:shopping-terapia.com, 3suisses.bg и boohoo.com.

Вижте още:

Бизнес лейди: стилни панталони

Бизнес лейди: шикозни чанти

Бизнес лейди: Рокли, които трябва да имаш!

Бизнес лейди: пола тип молив

Бизнес лейди: нестандартни ризи за офиса

Бизнес стил за елегантни дами