Бизнес лейди: нестандартни ризи за офиса

Българската жена винаги е умеела да изглежда добре, както за специални събития, така и на работното място.Затова решихме да създадем специална рубрика “Бизнес лейди”, която ще бъде насочена към всички работещи момичета, които с лекота можем да наречем и модни икони.

Облеклото в офиса зависи много от типа на вашата работа и е въпрос на професионализъм да съумеете да подберете най-правилния аутфит, който ще кореспондира уместно с вашите задължения. Ако сте в артистичните среди по-лесно може да експериментирате с цветове и форми.

Но ако работите в офис или имате важни бизнес срещи, критериите за облеклото стават по-строги. Това разбира се не означава, че визията трябва да бъде скучна. Понякога един малък детайл в крoйката на някоя от дрехите ви, интересен принт, бижу или аксесоар могат да направят чудеса и да подскажат за вашия усет към различното и интересното.

Днес в нашата рубрика решихме да направим подбор на няколко красиви ризи, с които ще се откроите. Избрахме модели в различна стилистика по отношение на цветове и кройки. Модните находки са от онлайн магазините: boohoo.com, laredoute.co.uk, Shopzone.bg и mandco.com

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Бизнес стил за елегантни дами