Бизнес лейди: романтика и шик в офиса

Със сигурност лятото е сезон, когато на никой не му се седи в затворен офис, за да работи. Хубавото слънчево време ни подканва навън, плажът ни зове, прохладата на планините ни привлича, но често е невъзможно да избягаме от бизнес задълженията си.

Затова ние ви съветваме да внесете много свежо звучене на работната си визия! Така ще бъдете по-позитивни, лъчезарни и излъчващи добро настроение.

Най-важно за гардероба през топлото време е да бъде едновременно стилен и комфортен. Леките, ефирни материи ще ви накарат да се чувствате удобно. Препоръчваме ви да заложите на по-свободни кройки, които обаче да стоят достатъчно изискано, за да излъчвате професионализъм в работна среда.

Цветната палитра е въпрос на личен вкус, но ние сме на мнение, че лятото трябва да излъчваме по- романтично настроение, за което ще ви помогне нежната пастелна гама от розово и бежово. Допълнете с тюркоаз и лайм за акцент и любимия през горещия сезон бял цвят, внасящ щрих на чистота и свежест.

Специално за работещите дами през лятото сме подбрали няколко красиви модни предложения от онлайн магазините, които допринасят за романтичния и елегантен привкус на визията. Продуктите са от: newlook.com, boohoo.com и shopping-terapia.com.

Вижте още:

Летни модни съвети за бизнес дамите

Бизнес лейди в бяло

Navy стил за бизнес дамите