Бионсе за световната доминация успех в септемврийския брой на VOGUE

Всички уважаващи себе си модни почитатели са наясно с термина September Issue! Ако все още не сте, горещо ви препоръчваме филма със същото заглавие, който отлично ще ви поясни понятието. Това е светата светиня в модния бизнес. Единствения. Неповторим. Най-важен. Септемврийски брой на библията на стила и красотата – списание VOGUE.

1439475247-beyonce-american-vogue-september-2015-01-620x877

Вече сигурно сте се досетили какво означава да се появиш на корицата му. Там не може да бъде просто всеки. Това е мястото на онази шепа богоизбрани, които безспорно ще останат на страниците на историята със своята учудваща многоликост, с невероятния си талант, с почти вълшебното си присъствие. Тази година честта се пада на нейно величество кралица Б. Жената, за която само една буква е достатъчна, за да ни покаже какво предстои – Бионсе!

Много често употребяваме термина “дива” твърде погрешно. В повечето случаи с него определяме някоя сравнително млада поп сензация, която се прочува по-скоро с лошото си поведение, отколкото с таланта си. В тази бързо развиваща се индустрия обаче, истинската Дива е тази, която стои да върха независимо от всички нови и еднакви попълнения, чиято слава отшумява след третия им хит, а за да задържат медийното внимание върху себе си се забъркват в скандал след скандал. Бионсе е различна. Тя не е груба, самонадеяна, самовлюбена, капризна или заслепена от блясъка. Тя е точно обратното на всичко това – учудващо деликатна и нежна и безкрайно мила. Именно поради тази причина света полудява всеки път, когато види лицето й. Защото Бионсе е вдъхновение. Тя ни показва, че всичко е възможно и срамежливото момиченце от малък град, днес стои на най-високото стъпало по стълбата на успеха. Постиженията й далеч не се изчерпват с кариерата й, а продължават в личния живот и красивото семейство, което е успяла да създаде въпреки съпътстващата я по петите звездна слава, папараци и трудности.

Бионсе знае как да получава това, което иска. Думата й има завидна тежест, а всичко, до което се докосне, се превръща в абсолютен успех. Тя наистина управлява света. Каква е цената на това, има честта да разкаже в Септемврийския брой на VOGUE. Изумителна фотосесия ще краси страниците докато читателите жадно поглъщат тайната зад изкуството на световната доминация.