Битката на телата: 50 срещу 28 години!

Лятото папараците усилено дебнат за знаменитости по бански, които показват своите голи тела на различни плажове и екзотични курорти. Днес и ние ще фокусираме внимание върху две дами, които миналата седмица бяха засечени да си почиват край италианските брегове…

Не случайно подбрахме кадри от ваканцията на Ел Макферсън и Линдзи Лоън, защото разглеждайки снимките, човек лесно може да си извади и някои мъдри поуки, а това никога не е излишно!

Ел Макферсън е истинска наслада за очите! Тя бе засечена на яхта в Сардиния да събира бронзов загар, показвайки на всички стегнато тяло, чаровна усмивка и стилен бански костюм.

Топмоделът получи своя прякор “Тялото” в разгара на кариерата си, на младини, но на 50 тя го носи с още по-голямо достойнство. Красавицата демонстрира уникална форма за годините си, а всяка жена само може да мечтае за подобна визия в зрялата си възраст. Ако се питате, каква е тайната й, тя е съвсем проста – здравословен начин на живот и разбира се, малко добри гени!!!

В пълен контраст с красивата Ел, обаче е 28-годишната Линдзи Лоън, забелязана на яхта в Капри, чието излъчване изглежда толкова повяхнало, че чак е тъжно. Няма нужда да коментираме начина на живот на актрисата, известна с лошия си нрав и бурна младост, защото тези снимки показват всичко.

Липсва усмихнатото и свежо присъствие, красивото стегнато тяло и сексапилната осанка. Но за сметка на това младата “звезда”, реши да провери има ли някоя нова пъпка на лицето, докато пуши поредната си сутрешна цигара. Г-ца Лоън също разпуска на яхта, но гледката съвсем не е приятна!