Блейк Лайвли и нейният стил за бременни

Една жена е най-красива, когато в бременна! В нея расте един чисто нов живот и това я кара да сияе по неописуем начин! Всички знаем колко е прекрасна Блейк Лайвли, която по принцип си изглежда като някоя съвременна принцеса с всичките си безкрайно стилни тоалети, секси излъчване и приятелство с някои от топ дизайнерите. За това се учудваме, че е възможно да бъде още по-красива сега, когато е бременна с първото си дете от съпруга си Раян Рейнолдс.

Бременността, разбира се, по никакъв начин не отразява лошо влияние върху страхотния стил на Блейк. Даже обратното – сега вече сме напълно убедени в модни възможности на актрисата, която без проблем може да създаде един наръчник за обличане за бременни!

Днес подбрахме за вас няколко от нейните ежедневни тоалети и превъплъщения от червения килим, които показват набъбналото бременно коремче – любим аксесоар за Блейк!

Не сме сигурни дали има друга звезда, заради която дизайнерите биха собственоръчно изменили един от своите модели рокли, така че да го пригодят за бременна жена! Точно това направи Michael Kors с нежно розовата си блещукаща рокля: „Промените не бяха големи, наложи се да отпуснем роклята съвсем малко. Но Блейк изглеждаше невероятно красива в нея!”

Вярно е, че децата наследяват много от качествата на своите родители и затова истински се надяваме, че детето Блейк-Рейнолдс ще вземе страхотния стил от майка си. Блейк не пропуска да се погрижи за това още преди бебето да е родено като нежно завива корема си с пончо на стойност 1350$ от Lindsey Thornburg. Какви ли дрешки го очакват!

Не всяка бъдеща мама ще има смелостта да постави на показ всичките си бременни извивки, че даже и да ги обвие в бяло! Но когато имаш естествения чар на Блейк в съчетание със страхотната й фигура и красивият й мъж, може да си позволиш дори този изключителен модел Gucci с мноооого дълбоко деколте.

Не вярваме, че има друг човек на света, който би изглеждал добре в подобен гащеризон. Но по някакъв начин той работи отлично за Блейк, която е съчетала десена на бели котенца с палто в цвят бордо.

Блейк Лайвли е кралицата на напластяването на дрехи! Винаги се справя отлично, а страхотните комбинации между цветове, десени и материи са като излезли от учебник по съвременна мода. Радваме се да видим, че дори и бременна, звездата не изневерява на стила си.

Имаме въпрос за всички бъдещи майки! Как можете да превърнете макси пола, създадена за не-бременни жени, в тоалет, който стилно да очертава новото ви коремче? Отговорът – ще я вдигнете нагоре, превръщайки я в миди пола с висока талия. Именно това ви съветва Блейк на своя уеб сайт Preserver. Как да не я харесва човек?

Още една високо вдигната пола в съчетание с любимото на Блейк напластяване на дрехи – топ, дънкова риза, плетен шал, интересен чорапогащник, ботуши и чанта през рамо.