Блейк Лайвли: “Важно е жените да са смели точно сега.”

Актрисата наскоро обсъди обвиненията в сексуални атаки на филмовия продуцент Харви Уайнстийн и значението на това колко е важно да се обърне внимание на проблема с насилието върху нежния пол и колко е сериозена темата.
Блейк Лайви, в интервю с репортер от Холивуд, бе помолена да обсъди слуховете за сексуалния тормоз, прилаган на известни актриси и модели от продуцента Харви Уайнстийн.

 

blake
– “Това никога не е било мое преживяване с Харви по какъвто и да било начин и мисля, че ако хората чуват тези истории … Вярвам в добротата на човечеството достатъчно, за да мисля, че това просто не би продължило. Никога не съм чувала подобни истории – никога не съм чула нещо конкретно – но е опустошително да го чувам от толкова много колеги. ”

– „ Важно е жените да са смели точно сега“ – каза Блейк. “Важно е да има бунт. Важно е да не се съсредоточаваме само върху една, две, три или четири истории, важно е да се съсредоточим върху темата с насилието като цяло и да кажем: ” Това е неприемливо и е дейтвителен проблем.”

 

blake ahrvey

 

Лайвли е една от многото холивудски актриси, които проговориха по темата през последните няколко дни.

Гуинет Полтроу, Анджелина Джоли и Кара Делевин споделиха истории за своя опит с Уайнстийн. Говорител на продуцента заяви по-рано тази седмица и недвусмислено отрече всички обвинения към него, казвайки че никога не е наранявал жена, за нейния отказ от интимност с него.

 

Blake-Lively-2

 
Истина или не, надяваме се този случай да допринесе за борбата срещу насилието на жени, защото това е сериозен проблем, който за съжалениение се нуждае от гласност, за да се разреши.