Блейк Лайвли стана лице на новия парфюм Gucci Premiere

Актрисата Блейк Лайвли ще бъде новото лице на италианската модна марка Гучи. Красавицата от сериала “Клюкарката” ще участва в рекламна кампания на новия парфюм на марката – “Gucci Premiere”.

Кадрите от фотосесията, които очакваме да видим съвсем скоро, са дело на Mert & Marcus. Кампанията ще включва и кратък филм от режисьора Никълъс Уиндинг Рефн, който ще бъде прожектиран по време на фестивала във Венеция през септември.

Творческият директор на Гучи Фрида Джанини заяви пред сайта WWD, цитиран от БГНЕС, че Лайвли била избрана за ролята заради безупречния й стил и поведение.

Тя е момиче с изключителна красота и обича модата. Тя има страхотен вкус към дрехите. Макар че е млада, тя е много решителна и аз харесах този неин дух. Тя знае как да бъде дива в истинския смисъл на думата, и то с вдъхновяващ блясък“, допълни Джанини.

Гучи е емблема. Това е марка, с която винаги съм се съобразявала, защото за мен тя представлява сила. С техните дизайни, снимки, филантропската им дейност и най-вече парфюмите им. Много съм горда, че ще работя с Гучи и със сърцето на марката – Фрида“, заяви Лайвли.

Фото: Thomas Iannaccone