Блейк Лайвли създаде първата си чанта – James Reynolds

Не можем да отречем, че Блейк Лайвли е една от любимите ни модни икони още от момента, в който за първи път я видяхме в пилотния епизод на невероятно успешния сериал „Клюкарката”. От тогава насам, Блейк премина през редица трансформации, приемайки предложения от режисьори и сценаристи, поставящи я извън зоната на комфорта в роли, които освен очарователното й лице и стил, показваха и страхотния й актьорски талант. Днес Лайвли има живота, за който мнозина мечтаят – главозамайваща кариера, милиони фенове по целия свят, щастливо семейство заедно със съпруга си Раян Рейнолдс и прекрасната им малка дъщеричка – Джеймс. Но при Блейк модата винаги е имала своето специално място и винаги по един уникален начин я е отличавала от всички останали.

През 2014 година актрисата създаде сайта Preserve.us, който се превърна в място за лични и интересни истории за всичко, което я вдъхновява, мотивира и прави щастлива. С увеличаването на аудиторията му съвсем нормално нарасна и екипът, който днес обслужва един от най-известните и посещавани Celebrities уебсайтове. Именно от там може да бъде закупена и новата чанта, създадена специално от Блейк!

Чакай, чакай!!! КАКВО?

Да, точно така, най-известното It момиче и муза на редица дизайнери създаде първата си дамска чанта. Дизайнът е изцяло на Блейк, но осъществяването му се случва в колаборация с известния моден бранд, специализиран в производството на аксесоари – Sandast. Но каква е всъщност първоначалната идея? На страниците на Preserved Блейк не веднъж е споделяла, че има нужда от чанта, която да отговаря на личния й стил, но също така да бъде и достатъчно удобна, за да може да държи в нея бебешките принадлежности на дъщеря си. Не след дълго се ражда идеята за актуалния аксесоар!

Обемната чанта е налична в различни цветове. Изработена е от висококачествена кожа, със семпъл подгъв, изчистени шевове и специални ципове RiRi, донесени директно от Швейцария. Описват я като „Blake Lively’s custom-made baby bag”, но всъщност талантливата актриса се е погрижила чантата да бъде удобна както за нуждите на майките, така и за забързаното ежедневие на повечето дами. Разполага с много пространство за всички нужни неща и с удобно обособени вътрешни джобове, където да се прибира най-важното. От външната страна има само един по-голям джоб, който е идеален за съхранение на мобилен телефон, за да ни бъде винаги под ръка.

А името? Преди известно време ви разказахме за най-известните It-чанти на всички времена, който носят имената на различни модни икони, актриси или обществени личности, вдъхновили създателите им. Случаят тук е не по-различен. Белйк кръщава чантата си James Reylolds – на най-вдъхновяващата и важна млада дама в живота си! Очарователно, не мислите ли?

Феновете на Блейк и всички заинтересовани от създадения от нея аксесоар, могат да го закупят от Preserve.us, където обявената цена е 860 долара. Да, знаем, че това е малко висока цифра, но можете да бъдете сигурни, че щом става въпрос за Sandast и Лайвли, високото качество, издръжливостта и доживотната гаранция са напълно гарантирани!

Автор: Преслава Цачева