Блясък и разкош на 20-тата подред гала вечер на amfAR

Виж Галерията 40 Снимки

Перлата в короната в програмата на Нюйоркската седмица на модата е ежегодната вечеря, организирана от amfAR, която събра на червения килим богат набор от съкровища. По него в приказни, екстравагантни и красиви рокли се разходиха звезди като Хайди Клум, Джоан Смолс, Куин Латифа, Попи Делевин, Исабели Фонтана, Хана Фъргюсън, Елза Хоск и още цял куп бижута. Те блестяха в тоалети на Jenny Packham, David Koma, Zuhair Murad.

колаж_2_original
Елза Хоск в Jonathan Simkhai, Исабели Фонтана в Narciso Rodriguez и Джоан Смолс в Dolce & Gabbana и обувки Alexandre Birman

Партито, по традиция, даде началото на нюйоркската седмица на модата, и беше една своевременна презентация на предстоящото, което, както изглежда, ще бъде невероятно.
Събитието почетоха още звезди като La La Anthony, Хейли Болдуин, Ейдриан Броуди, Оливия Кулпо, Ашли Греъм и Сиена Милър и прекрасната българка Дарина Павлова, а с отличие бяха удостоени Лий Даниелс и Стефано Тончи.

кола_web-large
Оливия Кулпо в Redemption Couture, Ашли Греам във Vivienne Westwood и Дарина Павлова

 

Водещ на събитието беше Тараджи Хенсън. А специалното изпълнение тази година бе възложено на Halsey. Една от основните цели на  гала вечерта на фондацията за изследване на СПИН е поднасянето на почести на хора, които имат изключителен принос в борбата срещу ХИВ.

кол_web-large
Тараджи Хенсън в David Koma и Halsey в Georges Hobeika

Това грандиозно събитие включва в програмата си коктейл с welcome drink, седяща вечеря, аукцион на живо на луксозни артикули, музикално представление и официално поднасяне на почести към отличените гости.

колаж_web-large
Куин Латифа и Лий Даниелс, Попи Делевин в Dundas , Хайди Клум в Zuhair Murad

Традиционната гала вечер непрекъснато привлича и отличава някои от най-големите имена в развлекателния бизнес, модата, изкуството и застъпници за борбата със СПИН-а.
От създаването си през 1998 година, amfAR Гала вечерта е събрала повече от 19 млн. долара.

Останалите бляскави визии от събитието можете да видите в нашата галерия.

Автор: Марина Делева