Бонбоненият рай на Nina Ricci в новия аромат Les dèlices de Nina

Прозорец на сладкарница. Nina пристъпва по-близо. ..само малко по-близо… покрива с ръце лицето си и после СВИСТЕНЕ… Стените се движат нагоре и надолу…Вратата в лабиринта се отваря. Огромен лабиринт, направен от бонбони и близалки, се простира чак до небето. Nina пристъпва с усмивка. Тя иска само да достигне до тях, за да задоволи своя апетит. Колкото по-навътре навлиза, толкова повече се отдава на изкушението, а лабиринта все повече се променя около нея. Стените се движат, те се местят отново и отново.  Гигантско захарно бастунче, близалка като в кошмар, съскащи бонбони… ВКУСНО! Това е пълно пристрастяване. Тя иска да се докосне до всяко едно ъгълче и да опита всичко. Светът възхитително се променя. Стените се въртят и я обгръщат. Това е вихър от усещания. Nina чувства, че сърцето й забързва ритъм. .. БАМ! Експлозия от искрящи емоции, такива без които не би искала да живее. Усещането е като в приказка.! Но каква е приказката и коя е феята? Дълбоко в горите, в приказките на Братя Грим или в магическия свят на Алиса?

Всичко изглежда напълно възможно… Пред нея се открива вход, направен от маршмелоу. Има надпис. Nina го прочита: „Финал”. Тя избухва в смях и тича към изхода. След един последен поглед обратно в омагьосания лабиринт, тя чува глас идващ от нищото. „Мадмоазел…”  Nina отваря очи. В ръцете й има горещ розов лъскав флакон, глазиран със златна разтопена захар. „Ти сънуваш…” Nina се усмихва. „ Да, и това е превъзходно!”


Les Délices de Nina е новият лимитиран аромат в традицията на успешната итория на Nina, която започна през 2006 и продължава да е на върха. Вие трябва да притежавате този аромат, който ни напомня за възхитителния детски свят изпълнен със сладкиши. „Захарният аромат” е за млади момичета, търсещи нови усещания. Една нова приказка, вдъхновена от Алиса в страната на чудесата или Хензел и Гретел, с усещане за един омагьосан лабиринт. Този бонбонен рай е на разположение на мобилните телефони, чрез неустоима, пристрастяваща игра, където ярки цветни сладкиши се умножават и комбинират безкрайно.

Новият аромат е създаден от Марин Саламан и Оливер Кресп, майсторът-парфюмерист, създател на линията Nina. За Les Délices de Nina те работят съвместно, за да създадат абсолютно новаторска идея за акорд на ягодов бонбон. Главните нотки са микс от свежестта на току- що отхапан лимон и мандарина, танц на цветове и цитрусови нотки, чийто блясък се подсилва от загатването на аромат от малина. В сърцето се разкрива вкусен и изключителен акорд на ягодов бонбон, с нотки на ягоди Мара и бял карамел, съчетан с деликатен, озаряващ аромат на гардения. Основните нотки са с докосване на пралин и погалване от бял мускус, за да доведе до неустоима привлекателна наслада.

Nina може само да се превърне в повод за честване на нов вкус: захарни бонбони Papabubble, известни с качеството и изобретателните творения, всички направени ръчно, от 2004 година до днес. Това е истинско творчество, дизайн, форма, начин на изработка на бонбоните с безпрецедентно ноу-хау. Специално за Les Délices de Nina, бонбоните Papabubble са пуснати в лимитирана серия, наречени Nina, чийто искрящ вкус на ягоди е вдъхновен от аромата. Те са цветни, свежи, носещи радост, ароматни и вкусни: с една дума, всичко което е Nina.