Летни бохо вибрации с новата Makeup колекция на Chanel

Когато става въпрос за красота и мода, Chanel определено знаят как да ни накарат да се вълнуваме. Всяко нещо, което се случва около модната къща е очаквано с огромно нетърпение и винаги е поднесено на феновете по страшно интересен начин. Новата Makeup колекция на френския луксозен бранд не прави изключение.

Chanel_Dans_La_Lumiere_de_Lete_summer_2016

Въоръжете се с търпение, дами, защото Chanel Dans La Lumiere de L’Ete Summer 2016 Collection не само има дълго име! Ще се наложи да почакаме и малко по-дълго, за да се докоснем до нея. Датата ще бъде някъде в края на май месец, когато линията гримове ще бъде налична в магазините на бранда, както и в козметичните вериги, които представят Chanel. За по-нетърпеливите от вас, от модния бранд дават възможността продуктите да бъдат поръчвани WorldWide през официалния сайт на Chanel.

Chanel_Dans_La_Lumiere_de_Lete_summer_2016_makeup_collection2

Но защо всички очакват с нетърпение колекцията Chanel Dans La Lumiere de L’Ete Summer 2016? Промо кадрите, които вече се появиха в мрежата, са наистина невероятни! Линията гримове представлява всичко онова, което бихме искали да видим през лятото. Отправката към винтидж стила и бохемската наслада, които ще доминират това лято, е ясно осезаема, благодарение на подбраните цветове, които ни напомнят за дългите топли дни. От Chanel залагат на естествения вид, подсилен с по-наситени тонове. Бежовото, кафявото, маслено зеленото и по-ярките акценти като прасковено и оранжево са в основата на серията, която включва и доста лимитирани продукти. Акцента пада на очите и красиво скулптурираното лице, а устните остават нежни и естествени.

Chanel_Dans_La_Lumiere_de_Lete_summer_2016_makeup_collection3

Ето какво съдържа бюти линията Chanel Dans La Lumiere de L’Ete Summer 2016 Collection: Chanel Les Beiges Healthy Glow Multi Colour в две комбинации – Light beige and Dark pinkish brown и Golden sand and Coral terracotta; Палитра от сенки Chanel Les 4 Ombres, която съдържа 4 нюанса – Bronze, golden sand, khaki green, brown; Chanel Stylo Yeux Waterproof в два нюанса- Emerald green и Pinkish coral; Водоустойчива спирала Chanel Le Volume de Chanel; Блясък за устни Chanel Levres Scintillates Aqua в 6 нюанса и Лак за нокти Chanel de Vernis в 5 нюанса.

Chanel_Dans_La_Lumiere_de_Lete_summer_2016_makeup_collection5

Chanel_Dans_La_Lumiere_de_Lete_summer_2016_makeup_collection4

А вие на кой продукт сте хвърлили око?

Автор: Преслава Цачева