Бременната Мила Кунис – по-активна от всякога

Само след броени дни една от най-известните и обичани холивудски двойки – Мила Кунис и Аштън Кътчър, за първи път ще прегърнат своя наследник.

И докато всички са в очакване на големия ден, красивата Мила показва, че по никакъв начин не позволява на бременността да я сломи или да й попречи да практикува любимата си йога. Не само, че бъдещата майка не се е отказала от любимите си тренировъчни занимания, но и вече е започнала да се храни по специален режим, който има за цел да се справи възможно най-бързо с разширения корем след раждането.

Както повелява традицията в Холивуд, Кунис по никакъв начин не си е позволила да се отдаде на глезотии по време на бременността си, нито пък се е отпуснала или напълняла. Точно обратното – изглежда невероятно свежа, а нестихващата й активност трябва да бъде взимана за пример от всички бъдещи майки.

За тези от вас, които не знаят, Аштън Кътчър и Мила Кунис се запознават още преди много години по време на снимките на „That 70’s show”, предаване, в което и двамата участват още в самото начало на кариерите си. Години по-късно Аштън има продължителна връзка с актрисата Деми Мур, с която се разделя след като страстта между него и Мила пламва през 2013 година.