Булка като принцеса с Monique Lhuillier

Ако винаги сте мечтали да изглеждате на сватбата си като принцеса, пролетната булчинска колекция, за 2015 година  на Monique Lhuillier, ще ви пренесе за миг в тази романтична фантазия.

Модната линия с уникални рокли се нарича “Пролетно блаженство” и те потапя в един чувствен и ефирен разказ за красота, любов и съвършенство. Сватбените рокли на дизайнерката са истинска наслада за очите на всички ценители на изяществото, а майсторската изработка си личи във всеки един детайл.

Новата колекция с рокли е издържана в деликатна розово-бежова палитра, подчертаваща най-фините черти на дамската осанка. Усещането за разкош, лукс и стил се допълва от съвършена дантела, която присъства в почти всички  творения, за да ви направи истинска принцеса в този специален ден.

Моделиерката на сватбени рокли е заложила най-различни кройки, за да задоволи вкуса и очакванията на всяка една дама, да изглежда перфектно. Прави впечатление липсата на презрамки и ръкави в повечето рокли, които са тип бюстие в горната част, придаващо сексапил на булките.

За тези от вас, които са ценители на луксозните творения и държат роклята им да бъде истинско произведение на изкуството, една от най-известните дизайнерки в областта на сватбената мода, има какво да предложи. Цените на тоалетите на Monique Lhuillier са около $ 2000 до $3000, но наистина изглеждат зешеметяващо.