Тенденции в булчинското облекло през 2022

След две пандемични години с ограничения, в които много двойки решиха да отложат сватбения си ден, през 2022 дойде техния момент.  Поради тази причина булките  искат да бъдат по-специални от тези, които са се венчали преди пандемията. Какво означава това ли? Ако подготвяте сватба в скоро време, трябва да изненадате гостите си с рокля, която ще остане в съзнанието им за дълго време.

Според проучване на The Wedding Report, тази година ще се състоят повече от 2 милиона сватби. Сватбена рокля трябва да бъде шедьовър, особено след месеци на въздържание.

Ние от eModno.com ще обобщим най-горещи тенденции в светът на сватбените рокли. Ако търсите перфектната рокля, разгледайте избраните от нас вдъхновения.

Корсет

Бюстието, което може да подобри до съвършенство деколтето ви. По този начин дизайнерите са избрали да избършат прахта от корсета, който е толкова скъп за Вивиен Уестууд и Жан Пол Готие. Изберете класическите отворени модели или по-романтичните деколтета, съчетани с драпиране, а защо не и с детайли от пера.

Рокли с панделки

Романтичните панделки завземат светът на булченските рокли. През 2023 г. те изобилстват, дори двойни или в тюлени варианти, така че защо да  не се спрете на тази възхитителна тенденция, която преобразява дори роклята с най-геометричните линии.

Блясък и екстравагантност!

Всички се подготвяме за Met Gala, а темата е блясък и екстравагантност. Пищни кристали, 3D цветя, пайети и перли – всичко това е позволено на сватбеният ви ден!