Бутик на Premier Dead Sea отвори врати и в България

Международният бранд Premier Dead Sea Cosmetics откри в София бутик с концепция, която поставя нови стандарти в козметичната индустрия. Уникалният дизайн от израелският дизайнер Орон Милщейн печели световна награда в Лондон за най-добра ритейл концепция в категорията си.

В сърцето на концепцията е възможността на клиентите да експериментират с продуктите, чрез едно приятно и релаксиращо преживяване в специални за целта зони, за да могат сами да се убедят в ефикасността на продуктите.

Ако планирате да се поглезите със Спа и Уелнес процедури за лицето и тялото, ви каним да посетите новият ни СПА бутик и да откриете ексклузивната ни натурална козметика от най-висок клас –Premier Dead Sea. Очаква ви  многообразие от продукти за цялото тяло, лице, коса, лечебни и специализирани професионални линии, продукти събрали мъдростта на природата с високите технологии, натуралните растителни съставки с лечебната мощ на най-голямото естествено СПА в света. Философията на Premier Dead Sea свързва славната мъдрост на природата с напреднали научни технологии, за да сътвори за вас луксозна и ефективна грижа за кожата, която далеч надхвърля най-добрата ви представа за красива кожа.

Отнесете вълшебството на Мъртво море в комфорта на вашия дом и заповядайте в Спа бутика на Premier Dead Sea, ОС112-партер, Парадайз център, бул. “Черни връх” 100.

Възползвайте се от привилегията и станете член на клуба Premier Loyalty Club.

Получете вашата отстъпка от 20% още с първата покупка.