Българският модел начело в онлайн класацията на Triumph!

Повече от седмица българският модел “Танцът на дракона” на Елена Златева води в надпреварата за първото място в онлайн гласуването за световния финал на конкурса Triumph Inspiration Award 2012, съобщиха от Триумф Интернационал (София) ЕООД.

Моделът ни се състезава с още 30 от цял свят, а победителят в интернет получава един допълнителен (шести) глас, който ще има решаваща роля в избора на журито на световния финал в Шанхай на 19 октомври. Остават само два дни до края на интернет надпреварата (до 23 август) и процентите в гласовете се променят постоянно.

Подкрепете Елена Златева, за да запази първото място в класацията!

Всички участници в онлайн гласуването имат шанс да получат награда – на лотариен принцип ще бъде изтеглен един от тях, който ще получи като подарък пътешествие за двама в Шанхай, с уникалната възможност да присъства на световния финал и да се запознае с членовете на журито, както и да разполага с джобни пари в размер на 5 000 RMB (жънминби); на други 9 гласували ще бъдат раздадени комплекти бельо Triumph.

В тазгодишното издание на конкурса участват студенти по дизайн от 31 страни по света, които са се преборили за първото място първо в националния финал на своята страна. Елена Златева от НХА ще представи България със своя модел “Танцът на дракона” на грандиозния моден спектакъл на големия финал в присъствието на световни знаменитости като дизайнерите Viktor&Rolf, известният фотограф Елен фон Унверт, топ моделите Хелена Кристенсен и Лили Коул, модни експерти и журналисти от цял свят.

Журито ще бъде в състав: Карен Мок – актриса, певица и топ модел, която живее в Хонг Конг, Джесика Мичибата – приятелката на пилота от Формула 1 Джейсън Бътън, китайската дизайнерка Ума Вонг, световноизвестният китайски фотограф Уинг Шия – автор на фотосесията за он-лайн гласуването и Франка Созани – главен редактор на италианското издание на “Вог”.