Великденска декорация за вашата врата

Пролетта и наближаването на един от най-светлите празници – Възкресение Христово, прави настроението ни още по-приповдигнато и позитивно! Затова тази седмица ще ви заредим с доза креативни идеи за украса на дома и разбира се, с ефектни рашения за вашите неповторими яйца!

Днес започваме да украсяваме входната врата, тъй като искаме да посрещнем тържествено Великден още от входа. Така красотата и уютът ще се усещат още от прага на дома ви!

Можете съвсем лесно сами да си направите венец, който да украсите с декоративни яйца и пролетни цветя. Вариантите за този тип декорация са изключително много и зависят от вашите предпочитания.

Ако обичате еко звученето, съвсем лесно и бързо можете да сътворите подобна прелест. Наобходима ви е метална конструкция и конопена ролка плат, която да усучите около телта в овална форма. След което дайте воля да въображението си и декорирайте по ваш вкус.

Великденските венци могат да бъдат направени и от декоративни цветя или само от шарени яйчица за много настроение. Стилно решение е да заложите само на един или два цвята, както е показано на снимката с тюркоазените мини яйца, залепени върху основната конструкция, покрита с мъх.

Освен стандартен венец, може да подходите още по-креативно като декорирате с лейка, кошница, метална ваза, рамка с яйца или друга красива, творческа декорация. Вижте всички идеи и се вдъхновете, за да направите празника по-цветен, позитивен, наситен с естетика и добро настроение.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Модерни и ефектни великденски яйца

Колоритен интериор за Великден

Красиви и нестандартни великденски яйца