Великден с натуралните продукти на Lush

От няколко години сме фенове на козметична компания Lush, предлагаща страхотни продукти, които са ръчно изработени, при това единствено от органични суровини. Брандът вече може да се открие и на българския пазар, което ни прави много щастливи. Продукти на марката ще намерите в The Mall – София.

Седалището на компанията е във Великобритания, а първият магазин е открит през 1994 година в Пуул от семейство – Марк и Mo Константин. Тогава той носи името Cosmetic House Limited, а година по-късно е прекръстен на Lush, както се казва и досега. Марката разполага с магазини в над 43 страни по цял свят.

За направата на своите продукти, специализирани в грижата за косата, лицето, тялото и краката, козметичната компания използва плодове и зеленчуци и различни видове етерични масла. В магазина на бранда може да откриете маски и кремове за лице, лосиони за почистване на грим, сапуни, бомбички за вана, лосиони за ръце и тяло, продукти за грижа за косата, скраб за тяло и много други неща.

Днес ви предлагаме една вдъхновяваща серия, създадена специално за великденските празници. Козметиката, която ви показваме, е предназначена за баня. Дизайнът и свежите флорални аромати на продуктите ще донесат много настроение на цялото семейство, а за качествените резултати ще се убедите сами.

Автор: Делица Цонева