Венецианската пролет на Dolce & Gabbana

Всеки сезон очакваме с нетърпение появата на новата рекламна кампания на едно дизайнерско дуо. Сякаш спрямо тях си настройваме модните часовници и в тефтерчето ни с MUST HAVE попадат техните материи, десени и цветове.

dolce-and-gabbana-пролет-лято-2018

Рекламната кампания на Dolce & Gabbana Пролет/Лято 2018 ни пренася във Венеция, където експлозия от цветове и флорални мотиви са естествено допълнение към величествения площад Сан Марко. Братя Морели заснемат хилядолетната кампания на фона на забележителностите на града, туристи и истински местни жители.

dolce-and-gabbana-summer-2018

Интересен е фактът, че част от моделите са с кралско потекло. Франки Хърбърт е племенницата на граф Карнарвон, Сабрина Пърси е роднина на херцога на Нортумберланд, Елеоноре Хабсбург е директен потомък на австрийската ерцхерцогиня и Кити Спенсър е племенница на принцеса Даяна.

dolce-and-gabbana-лято-2018На фона на съблазнителни модели от черна дантела, шифон и тафта, чиния със спагени е скритото послание, че въглехидратите са полезни за италианската диета и начин на живот.

dolce-and-gabbana-summer-2018-woman-advertising-campaign-15

Централно място е отделено на зеленчуците, които стоят толкова естествено върху дългите рокли на Dolce & Gabbana. След триумфа на лимоните и доматите, идва ред на зелките и зеления фасул. Цветята са едри и многоцветни. Присъстват и ангелчетата, които са запазена марка на модното дуо.

dolce-and-gabbana-summer-2018-woman-advertising-campaign-08

Аксесоарите са завладяващи. Малки чанти в нестандартни форми, ефектни материи и цветове. Диадеми и гребени за коса, колиета, гривни, пръстени и обеци са перфектният штрих на моделите от колекция Пролет-Лято 2018 на Dolce & Gabbana.

dolce-and-gabbana-summer-2018