Вече можете да прекарате една нощ в стилния дом на Леонардо ди Каприо

Може и никога в живота си да не се срещнете с Леонардо ди Каприо, но сега вече имате възможност да прекарате една нощ в дома му! Да, дами, това означава, че ще спите в собственото му легло!

Ди Каприо е известен с притежанието на не едно или две луксозни имения по целия свят, но само и единствено това в Палм Спрингс е отворено за неговите най-големи фенове и те могат да прекарат там един или няколко дни в замяна на 4500 долара на нощ. Актьорът е закупил големия имот напълно обзаведен за 5,2 милиона долара през 2014 година. Истината е, че имението има интересна история. Построено е през далечната 1965 година, но през 2012 е цялостно реновирано и към него са добавени пристройки и глезотии, които да срещнат нуждите на холивудския елит. Разполага с 6 спални, 7 бани и 10 камини. На просторните земи, които са част от имота, са разположени още луксозна къща за гости, 2 басейна и тенис корт.

Обзавеждането на дома е много нетипично, но пасва перфектно на духа на Палм Спрингс. От части силно ни напомня за стила на 70-те и класата от годините на Mad Men. Преплитането между ново и ретро най-силно се забелязва в използването на светло дърво за по-голямата част от обзавеждането, което едновременно контрастира и се допълва от луксозни детайли. Харесваме топлите цветове и свежите принтове – кафяво, бяло, зелено, светло синьо се комбинират, за да създадат едно място, което не бихме напуснали доброволно. А интериорните акценти като килими от кожа с косъм, разнообразни и интересни огледала и безбройни възглавници създават усещане за уют. Типично за периода, стените са изпълнени с различни картини и постери. Големите френски прозорци осигуряват нужната светлина и допълват интериора с красивата гледка, която разкриват!

Домът на Леонардо ди Каприо е разположен в една много специална местност на Палм Спрингс, наситена с история и събития. Преди години около него имоти са притежавали звезди като Мерилин Монро, Франк Синатра, Елизабет Тейлър и Дийн Мартин, а шумните и бляскави партита са били най-редовното нещо.