Вече официално третото кралско бебе е на път!!!

Светът вече е притаил дъх и в трескаво напрежение очаква раждането на третия внук на принцеса Даяна.
От Двореца Кенсингтън обявиха, че на 23 април, в ранните часове на деня, Кейт Мидълтън е приета в St. Mary’s Hospital.

St Mary's Hospital
„Her Royal Highness The Duchess of Cambridge was admitted to St Mary’s Hospital, Paddington, London earlier this morning in the early stages of labour. The Duchess travelled by car from Kensington Palace to the Lindo Wing at St. Mary’s Hospital with The Duke of Cambridge.”

The Duchess Of Cambridge Visits Hope House
Това се случа точно на рождения ден на Lady Gabriella Windsor, дъщерята на принц и принцеса Michael of Kent. 37-годишната кралска особа също е родена в тази болница и се пада трета братовчедка на новото бебе.Lady Gabriella Windsor
По-важното съвпадение е, че на този ден в Обединеното кралство тържeствено отбелязват St. George’s Day. Обявен за национален празник на острова, който чества името и годишнина от смъртта на светия покровител, известен с легендата за римския войник, който убил дракон.

day-england-happy-st-george-day-retro-poster-37850214
Третото дете на принца и херцогинята на Кеймбридж не е единственият човек, който ще празнува на патриотичната дата. Gigi Hadid и John Cena също са родени на този ден.

gigi-hadid-woty-2017-lede

William Shakespeare също има двоен празник на 23.04 – рождението и гибелта си.

shakespeare-finaljpg
Датата определено е наситена с много висок енергиен заряд, създаден от големия брой събития, случели се, освен на този ден, и в дните преди и след. На 21 април Кралица Елизабет II празнува своя рожден ден, като тази година стана на 92, а на 29 април Уилям и Кейт празнуват годишнина от сватбата си, като през 2018 те празнуват 7-мата си годишнина.

maxresdefault

А само след месец каката на бебчето, принцеса Шарлот, ще отбележи своята трета годишнина (2 май).

2655c01addb7b4d1_GettyImages-675360942

А още месец след това, гордият батко, принц Джордж, ще стане на 5 (22 юли).

820429368_prince-george-zoom-b0634bb8-3eb4-41cd-b10a-8bc3e8b5fa76

Редактор: Марина Делева