Вики Бекъм излъчва класа на корицата на Elle Сингапур

Освен че знае как да печели от своя бизнес, самата Виктория Бекъм е печелив коз. Нейната осанка на красива, силна и находчива жена с усет към тенденциите, винаги привлича вниманието.

Поредната модна изява на британката е за юлския брой на Elle Сингапур, където я виждаме в една стила фотосесия. Присъствието на г-жа Бекъм на страниците на азиатското издание съвсем не е случайно. От края на май до началото на юни тя прекара известно време в Сингапур, където представи своите последни модни колекции на публиката там, която беше очарована от облеклата и чувството й за хумор.

Корицата на списанието веднага привлича вниманието, защото дизайнерката позира със “строг” и елегантен бежов тренчкот на Burberry Prorsum, но под него няма нищо. В кадрите за Elle я виждаме със сексапилни аутфити – от рокля  с голи рамене (отново на Burberry), до шикозно тъмносиньо боди в комбинация с жилетки.

В интервю за изданието дизайнерката споделя, че иска с колекциите, които създава да накара жените да почувстват и покажат най-добрата си страна. Модната икона признава още, че не се страхува от провал в модните начинания, които е поела, защото човек може да се учи от всичко.

„Не чувствам за нужно да се конкурирам с другите марки. Не се състезавам с никого, състезавам се единствено със себе си… “, споделя откровено г-жа Бекъм.

редактор: Делица Цонева