Вики Бекъм: Модата е моята страст, но семейството е приоритет

Виктория Бекъм е една от най-известните британки с огромно влияние върху милиони жени по целия свят, които се възхищават на личния й стил и дрехите, които създава. Въпреки че управлява успешно своята модна линия бившата звезда от Спайс Гърлс казва, че се семейството е най-важно за нея.

“Дейвид, Бруклин, Ромео, Круз и Харпър са най-важните за мен и правя програмата си според тях“, сподели тя в интервю.

Работя усилено, както много хора, но съпругът ми и децата са моят приоритет. Планирам задълженията според тях. Харпър идва с мен навсякъде, а момчетата ходят на училище. Не правя нищо по-различно от всяка работеща майка“, категорична е Виктория, според която да си родител е трудно, но опитва да се справи.

Да бъдеш майка не е лесно. Просто няма правилник, но с Дейвид се опитваме да правим всичко за тях“, каза още тя, предаде  БГНЕС.

За работата си на моден дизайнер Виктория сподели, че това е нещото, което винаги е искала да прави. “Модата е моята страст”, заяви тя.

Категорично Виктория Бекъм е една от съвременните модни икони. Нейният елегантен и изчистен стил се е превърнал в еталон за подражание. Личните си предпочитания към минимализма, правите силуети и строгото излъчване, съпругата на Дейвид Бекъм успява да наложи и в собствената си модна линия – Victoria Beckham. Моделите от колекцията си, Пош спайс умело рекламира сама, обличайки ги както на светски прояви, така и в ежедневието.

В голяма част от времето, визията на Виктория Бекъм е подчинена на по-натуралната цветова палитра, но ярките и свежи нюанси, които присъстват в последните й колекции, също й отиват много. Колоритните рокли придават свежо излъчване на модната икона, която често обвиняват, че не се усмихва и изглежда ултра сериозна.

Рокаджийските елементи, като капси и кожени дрехи, също за характерни за стила на дизайнерката. Ние обаче много я харесваме във войнишка стилистика, особено тип “navy”, но пречупена през елегантното възприятие.

Шикозните аксесоари са неделима част от излъчването на британката. Високите токчета са задължителни, независимо дали става въпрос за обувки, сандали, боти или чизми. Слънчевите очила са друга нейна запазена марка. Вики е пестелива откъм бижута, но може да бъде забелязана с часовник. Чантите й винаги са много изискани. Напоследък често залага на пликове и клъчове, но “докторските модели” също са й любими.

*използвани са цитати на БГНЕС

Автор: Делица Цонева