Виктория Бекъм и Ева Лонгория на светско парти във Варна

Derma Pro Aesthetics

Виктория Бекъм и Ева Лонгория бяха забелязани на светско парти във Варна в събота вечерта. Всъщност, става дума за двойници на известните дами, които бяха променени по техен образ и подобие. Преобразяването им стана по време на официалното откриване на Derma Pro Trinity Contrast в морската столица – филиал на софийския естетичен център Derma Pro Aesthetics, като  бяха подложени на любимата разкрасителна процедура на Ева Лонгория и Виктория Бекъм – Intraceuticals. Тя е фаворит и на много други холивудски звезди от ранга на Мадона, Наоми Кембъл, Дженифър Лопес. „Няма нищо по-хубаво от Intraceuticals. Наистина те кара да изглеждаш и да се чувстваш по най-добрия начин“ – казва Виктория Бекъм в референцията си за марката. Финалната визия на варненските двойници бе оформена от професионалния гримьор Цвети Алексова с минералните гримове на Bellapierre и от фризьора Хриси Николева. Бекъм и Лонгория са популярни в светските среди със страстта си към здравословния и природосъобразен начин на живот. И двете не веднъж са казвали в интервюта, че залагат само на естествената био козметика и старателно избягват химиите. Затова се доверяват на Intraceuticals.

По време на събитието всички гости бяха преобразени като холивудски знаменитости и се забавляваха на изискано парти в стила на богатите и известните. Двойници на Мадона, Фърги, Дженифър Лопес, Дженифър Анистън, Линдзи Лоън,Моника Белучи се разхождаха из Derma Pro Trinity Contrast. Наред с изисканите вина, в името на красотата те дегустираха и колаген – хит сред страстните почитатели на красотата.

Derma Pro Aesthetics – София (www.dermaproclinic.net) е от водещите клиники в естетичната дерматология в България, която стартира дейност през 1999 г. С участия в редица телевизионни предавания като „Пълна Промяна”, „Училище за красота” и много други, се грижи за перфектния вид на доста популярни личности и на дами, ценителки на красотата и изящността. Екипът от специализирани лекари-дерматолози и кинезитерапевти притежават всички необходими дипломи, сертификати за работа и множество завършени курсове от обучения в страната и чужбина.
Хит този сезон са пакетите за тяло за редуциране на мастни натрупвания,целулит, отслабване и стягане на кожата с Eximia – апарат от най-висок клас, с авангардна технология за безболезнено скулптуриране на тялото. В новооткрития филиал Derma Pro Trinity Contrast – Варна, специално за клиентите в морската столица е терарията  Intraceuticals – холивудският фейс лифтинг, която бързо покори звездите от червения килим и се превърна в ежедневна грижа за лицето на много звезди като Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл…