Виктория Бекъм с нова престижна модна награда

Виктория Бекъм стана дизайнер на годината на церемония по раздаването на престижните награди WGSN Global Fashion Awards. Бляскавото мероприятие се състоя в хотел Савой в Лондон.

“Само за пет години Виктория Бекъм постигна промяна от създаването на шепа рокли за баби в изграждането на истински модерна и примамлива луксозна марка, като междувременно отправи предизвикателство към циниците и спечели критиците. Това е нейната година“, заяви представителка на организаторите на събитието.

Дизайнерката не присъства на церемонията заради ангажименти в Лос Анджелис, където живее с футболната звезда на Ел Ей Галакси Дейвид Бекъм и четирите им деца Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. Тя обаче благодари за наградата в Туитър.

* Victoria Beckham пролет-лято 2013

* Victoria Beckham есен-зима 2012-2013

Топшоп спечели наградата за Дизайнерски екип за женско облекло, а наградата “Залата на славата” беше присъдена на фотографа Ранкин, информира БГНЕС. Марката Charlotte Olympia получи наградата в категория “Обувки и аксесоари”, а Kim Jones и Louis Vuitton бяха обявени за дизайнери на годината на мъжко облекло.