Виктория Джумпарова – новото лице на Great Lenghts България

На 4 март в салон „Магама” топ коафьорът Вили Боршукова представи новото лице на Great Lenghts България – Виктория Джумпарова и с нея направи демонстрация на актуални абитуриентски прически. По време на демонстрацията Вили Боршукова обобщи и актуалните тенденции за прическите и грима.

Great Lengths използва само 100% естествена човешка коса с най-високо качество и затова кичурите за удължаване могат да се третират по същия начин, както и естествената коса. Основните цветове, които предлага марката за сезона са натуралните руси, кестеняви или натурално кестеняви. Дължината, разбира се, е най-доброто предимство на Great Lenghts, като максимално за удължителите тя е 65 см.

Преди да бъде официално представена като новото лице на марка номер едно в удължаването на коса, Виктория застана пред обектива на фотографа Влади Балевски за специална фотосесия с новата си визия. Удълженията, които й постави топ коафьорът Вили Боршукова, са в натурален светло кестеняв цвят. В сесията виждаме Виктория с прекрасна плитка и екстравагантно разчупен кок, които показват разнообразието от прически, възможни с удължената коса.

Преди да стане лице на Great Lenghts България Виктория Джумпарова е била модел и на френския представител на световната марка – „мерцедес” в удължаването на коса. Не случайно световните знаменитости Дженифър Лопез, Катрин Зита Джоунс, Мадона, Кристина Агилера, Бритни Спиърс и много други също са модели на Great Lenghts. При връчването на наградите Оскар тази година Бритни Спиърс и Дженифър Хъдсън се появиха с дълги коси и бляскави прически, постигнати с помощта на марката Great Lengths.

Бляскавата визия на звездите по време на Оскарите е чудесен пример за бъдещите абитуриенти, но тя се постига с помощта на екип от професионални стилисти, фризьори и гримьори. Затова всички, които искат да изглеждат наистина добре на своя бал, е важно да се доверят на професионалистите и техните съвети. Ето какви са и предложенията на топ коафьора Вили Боршукова за абитуриентите. Тя направи демонстрация на пет актуални прически за предстоящите балове:

1. Double twist – двойна плитка – за разлика от обикновената плитка се прави само с два кичура; лесна и ефектна, подходяща за дълга коса.

2. Панделка в стил „Лейди Гага” – прави се от самата коса и е интересен, закачлив акцент за свежа младежка визия.

3. Леко прибрана коса – върховете се повдигат и се прикрепват върху основата на косата; прическата е по-официална и ефектът при нея се получава от контраста на по-светлите върхове върху по-тъмните корени на косата в стила „Омбре”.

4. Прибрана коса с допълнителен кок – прическа подходяща, както за по-къси, така и за дълги коси.

5. Прибрана коса с допълнителен ретро бретон в различен цветови нюанс.

Водеща тенденция при косите за сезона е новият стил „Омбре”, при който върховете на косата са в различен цвят от този в корените. Най-подходящи за актуалния ефект са топлите и меки цветове, като се започва от по-тъмно в корените към по-светло при върховете на косата. Цветове за пролетта и лятото са бежовото и пясъчното. За късите коси е актуална прическата „боб” – традиционна и семпла фризура за права и къдрава коса. При дългите коси остават актуални ретро прическите, като ново при тях е плътният бретон, силно завит навътре, тип 40-те години. Модерни са ефирните и спортно-елегантните прически, свободният и неангажиращ кок, както и рошавите плитки – всичко, което придава свежа младежка визия. Строгите официални кокове остават на заден план.

При грима са актуални свежите и светли цветове – лилаво, розово и златисто-кавяфо, които са много подходящи за кафявите очи. При избора на рокля в сиво или синьо трябва да се внимава със същите цветове при грима, за да не се претоварва визията. На мода са плътните, а не тънките (силно оскубани) вежди. Специално при абитуриентите тенът на лицето трябва да бъде много добре изравнен, заради чувствителната кожа, която в повечето случаи има следи от акне. Трябва да се изравни и тена между лицето и врата, за да не се получават комични ситуации. Основният съвет на топ коафьорът Вили Боршукова към абитуриентите е: „Не бъдете себе си – доверете се на стилистите!”

Фото: Антон Марков; Влади Балевски