През пролетта обличаме винаги актуалния деним

В началото на пролетта отново се обръщаме към една много любима модна тенденция, която никога до сега не ни е разочаровала или омръзвала. Точно обратното – в моменти на колебание винаги е била сигурно модно спасение. Досетихте ли се? Разбира се, че става въпрос за вечния деним! Защото ако не знам какво да облечем или нямаме време за по-специални подготовки, винаги прибягваме до чифт дънки (или къси панталонки през лятото), някой удобен топ и любимия чифт обувки и… готово! Имаме небрежен тоалет, с който да покорим деня.

denim

През пролетта и лятото денима продължава да е абсолютен хит и това се дължи до голяма степен на винтидж тренда и нашумялата фестивална мода. Инвестицията в чифт качествени дънки или яке е задължителна за гардероба на всеки, защото това са неща, които никога няма да излязат от мода и сезон след сезон спокойно може да ги обличаме. Топлите сезони дават свобода при избора и огромно разнообразие сред нашумелите трендове. Денима не прави изключение и се появява под формата на стилни скъсени топове, мини или миди поли, гащеризони, рокли, ризи, дори аксесоари като чанти и обувки!

Съчетаването на денима е лесно, защото изглежда страхотно дори в семплата комбинация с обикновена бяла тениска или маратонки. В случай, че искате да се отличите обаче без проблем може да се постараете да подберете любимите си цветове или аксесоари като statement колие, широкопола шапка, копринен шал – наметка или многобройни гривни и пръстени. Комфорта и свободата на движение са сигурни! За това побързайте и изберете своя любим модел сред нашите шопинг предложения!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

dzz79452_blue_xldzz90796_blue_xldzz90464_blue_xldzz85607_blue_xldzz85129_blue_xldzz94344_mid blue_xldzz87704_blue_xldzz90526_blue_xldzz90468_blue_xl