Внимание: фалшив тен!

Безспорно красивият бронзов тен излъчва екзотика и милиони дами по цял свят мечтаят да имат загар дори през зимния сезон. И ние харесваме лекия загар дори през студените дни, но никога не прекаляваме.

Звездите също са почитатели на тази тенденция, но като резултат започват да приличат на „препечени филийки”! Когато се търси бронзов ефект, трябва да се внимава от последиците, особено когато си знаменитост.

Напоследък много популярни дами замениха солариума с бронзант. Всички, които са използвали този тип продукт, знаят рисковете. Рядко тенът става напълно равномерен, а грозни петна развалят илюзията за красива матирана кожа. Освен това нюансите на бронзантите често стоят неестествено, ако не се подберат прецизно.

Типичен пример за това е Ким Кардашиян, която постига тен през зимата с бронзант. Напоследък риалити звездата няколко пъти беше забелязана с петна по кожата на ръцете в следствие на фалшив тен. Грозна картинка, нали?

Кристина Агилера също имаше неприятна случка след като тенът й се разтече, докато изпълняваше “At Last” на погребението на Ета Джеймс.

Автор: Делица Цонева