Внучката на Одри Хепбърн- нова модна звезда

Внучката на Одри Хепбърн – Ема Ферер дебютира в модата. 20-годишната красавица се появи на корицата на септемврийския брой на американското издание на Harper’s Bazaar.

Кадрите за списанието носят специална препратка към миналото, защото са направени от Майкъл Авдън. Той е внук на прочутия фотограф Ричард Авдън, направил Одри своя муза. На снимките красивата брюнетка пресъздава блясъка на стария Холивуд в шикозни тоалети, напомняща за неподвластния на времето стил на баба й.

Макар че Ема не познава баба си, която умира от рак година преди раждането й през 1993 г., тя смята, че е опознала актрисата чрез историите, разказани й от нейния баща Шон Хепбърн Ферер, първия син на Одри от Мел Ферер.

“Като дете не гледах на Одри Хепбърн като на актриса. За мен тя беше част от семейството. Мога да живея с нея чрез баща ми. Неговите истории са за порастването му. Спомням си, че видях нейна снимка как скача на батут, това май беше преди да разбера, че е известна. Но помня, че си помислих, че тя изглежда като приятел, който исках да имам”, разказва Ема в интервю за списанието, цитирана от БГНЕС.

Тя трудно свикнала със свързването й с Одри, но сега започнала да разбира какво означава да си внучка на известната красавица. “В последно време често ми задават въпроса какво означава тя за мен. Понякога, когато бях по-малка, се чудех какво означава за живота ми да имам баба като нея. Но сега разбирам”, допълва Ема.