Восъчната Meghan Markle заживя с годеника си под покрива на Madame Tussauds

Най-накрая восъчната Meghan Markle зае мястото до годеника си, както бяха обещали още през март от замъка на двойниците Madame Tussauds. Бъдещата херцогиня получи своята първа восъчна фигура точно 10 дни преди кралскатa й приказка да стигне “…and they lived happily ever after”. В чест на предстоящата сватба, лондонският музей на восъка представи статуята на актрисата, редом до тази на принц Хари, разбира се.

Madame Tussauds Unveils A Wax Figure Of Meghan Markle
Фигурата носи същата маслено зелена рокля, която Меган носеше в деня, в който оповестиха официално годежа си пред медиите и по време на интервюто с принц Хари. Тоалетът е на миланския лейбъл P.A.R.O.S.H. и е в съчетание с елегантни, лачени обувки в блед цвят.

Madame Tussauds Unveils A Wax Figure Of Meghan Markle
Перлата в короната в случая е диамант, по-скоро – три, и по-скоро – тяхното копие, което реалистично блести на годежния пръст на бъдещата принцеса.
Фигурата на принц Хари също е с елемент на „нещо ново” в образа си, тъй като е претърпяла промяна, защото неговото восъчно копие се изправи гордо в музея в деня на 30-тия му рожден ден през 2014.

Madame Tussauds Unveils A Wax Figure Of Meghan Markle

Оттогава досега промените са налице и, за да бъде актуална визията на двойката, трябваше да добавят на рижавия принц небрежната брада, която стана емблематична за образа на бунтарския член на кралската фамилия.

Madame Tussauds Unveils A Wax Figure Of Meghan Markle
От музея съобщиха, че двете восъчни статуи ще бъдат изложени в лондонския Madame Tussauds в нощта преди величествената сватба, а хората ще могат да ги видят на живо веднага след нея.
Кейт Мидълтън получи своята двойничка цяла година след сватбата си с принца.

hbz-kate-middleton-prince-william-prince-harry-meghan-markle-wax-figures-1-1525879380-1160x773

hbz-william-kate-wax-figures-142408424-1525880948-1160x1740

hbz-william-kate-wax-figures-169102508-1525880921-1160x1853
Гледката на така перфектните двойки поражда вълнуващо и, в същото време, умилително чувство у всеки почитател на кралското семейство.

Редактор: Марина Делева