Време за плаж! Изберете перфектния бански костюм!

Със светкавичното покачване на температурите и идването на истинското лято, съвсем нормално е да се размечтаем за дългите дни и нощи, прекарани на плажа в събиране на тен, забавления или някое готино парти. Отличителният бански, който освен това ни осигурява комфорт и ни кара да се чувстваме сигурни и защитни, е от съществено значение за лятото. Важно е да подберете модел, с който ще се чувствате добре, а не такъв, който следва последния писък на модата. От опит знаем, че не е най-приятното нещо на света непрестанно да подръпваш неудобното горнище на супер-модния-си-бански нагоре и надолу по бюста си, просто защото не си обърнала никакво внимание на удобството.

През този сезон онлайн магазина Ivet.bg предлага една страхотна селекция от стилни плажни облекла. Те са разнообразни и интересни и имате възможност да избирате между различни цветове, принтове и модели. Ако обичате да бъдете център на вниманието навсякъде, където отидете, то тогава без проблем може да изберете бански костюм в ярък и лесно отличаващ се цвят или принт. Точките и райето ще бъдат особено актуални на плажа през този сезон. В случай обаче, че не обичате околните да ви зяпат, винаги може да заложите на тъмните цветове, с които ще изглеждате елегантно и стилно.

Моделите от една част могат да бъдат също толкова секси и дръзки, колкото и тези от две части. Подберете красиви и нежни принтове, които да подчертаят вашата женственост. Идеални са, в случай че чувствате, че има какво да прикриете. Тогава многоцветните флорални мотиви играят във ваша полза заради визуалната илюзия, която създават.

Днес подбрахме за вас любимите си модели от страхотния онлайн магазин Ivet.bg, но вие може да се порадвате на тези и всички останали точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева