В моден дуел с дукесата!

Обикновено когато изправяме една срещу друга две дами в моден дуел, те са “уловени” от фотографите на различни събития, по различно време, носейки сходни или еднакви облекла.

Този път обаче модното съревнование е повече от любопитно, защото Кейт Мидълтън и неизвестна за медиите дама, се появиха на една и съща сватба с идентичен аутфит. Ето това се казва фешън битка!

Чудим се дали неудобството е било по-голямо за Кейт или за гостенката, която е избрала същото палто като на дукесата. Въпреки че според информация в британската преса и двете са подминали с усмивка този деликатен моден “съвпад”, сме убедени че се е появил момент на дискомфорт в тази ситуация.

Въпросното шикозно синьо палто е дело на италианската марка Missoni. При Кейт съчетанието включва стилна шапка с цвете и черни аксесоари, докато другата дама е избрала бяла чанта и цикламени сандали.

Вече сме виждали съпругата на принц Уилям на други мероприятия с това палто. Това ни кара да си мислим, че “неизвестната дама” харесва стила на дукесата и си е купила същия модел, но едва ли е предполагала, че ще попадне в такава нелепа ситуация.

Според нас Кейт Мидълтън е избрала по-доброто модно съчетание, но какво е вашето мнение?

редактор: Делица Цонева