В плен на Жизел Бюндхен

Рекламните кампании за пролетно-летния сезон вече упорито ни навяват мисли за наближаващите топли месеци. Все още са представени само една част от атрактивните фотосесии, а вече виждаме Жизел Бюндхен като лице на три от тях.

Красивата бразилка е предпочитан образ за много брандове, защото излъчва женственост, сексапил, но също така и класа. Тази година тя представя три от най-известните марки: Versace, Givenchy и Salvatore Ferragamo.

Не случайно, дългокраката топ манекенка е най-високоплатения модел! Виждаме как с лекота се превъплъщава в различни роли, рекламирайки марки, които силно се отличават една от друга.

Насладете се на прекрасните кадри от трите кампании и ни споделете, коя от тях ви допада най-много, като гласувате в анкетата ни.

Versace

Магнетична и изкусителна е Жизел в рекламната кампания на италианската марка. Пролетната колекция на бранда беше вдъхновена от морската тематика. Като една истинска модерна русалка, манекенката позира близо до басейн, облечена в бяло. Бронзовата пудра и металните елементи във визията й, перфектно си кореспондират със загадъчната тоналност на снимките. Кадрите са заснети от фотографското дуо Mert & Marcus.

Givenchy

Рекламната кампания на Givenchy е заснета на плажа, отново от Mert & Marcus. Жизел представя облеклата на Рикардо Тиши, заедно с Mariacarla Boscono, Chris Moore и Simone Nobil. Моделите позират около джип натоварен с дъски за сърфиране. Фотосесията е заснета в края на деня и ни внушава, че лятото емоциите често се раждат вечер…


Salvatore Ferragamo

Едва ли ще ви учудим, като ви кажем, че кампанията на Salvatore Ferragamo веднага ни грабна с колоритните тюркоазени води и дивата природа на Ямайка, където са направени снимките. Жизел излъчва изключителна женственост и сексапил с облеклата от лятната колекция на марката, които перфектно се допълват от екзотичната атмосфера. Бразилката позира заедно с Noah Mills, пред обектива на Mikael Jansson.


Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=5875206]