В София отвори врати Bulgaria Mall

От първи декември шопинг маниаците в столицата имат на разположение нова гореща точка за пазаруване. В София беше открит поредният голям търговки център – Bulgaria Mall. Той посрещна първите посетители с интересна музикална програма.

Молът се намира в южната част на града – на кръстовището на булевардите „България” и „Тодор Каблешков”. Той разполага с обширна търговска площ от 33 хил. кв. метра, която се разпростира на 8 нива – 4 подземни и 4 над земята. Освен търговска част в мола се помещават и офиси.

В Bulgaria Mall ви очакват 120 магазина от различен характер. В търговския център модните почитатели ще открият марки като: Debenhams, Esprit, Hippoland, Fornarina, Guess, Playlife, D’Orne, Stefanel, H&M, Timeland, Premium, Daphne, Triumph, Swissies, Kolev & Kolev, Geox, Eagle Time, Altinbas, Catty, Pompea, Paolo Botticeli, Misaki, Liu Jo, Camper и др.

Скоро се очаква откриването на още един шопинг обект – Paradise Center с търговска част от 80 хил. кв. метра, което го прави най-големия мол в страната. Догодина ще отвори врати Sofia Ring Mall на Околовръстното шосе в София. Той ще е с площ от 72 хил. кв. метра.

Снимки: Bulgaria Mall/ facebook