В стил Emilio Pucci Resort 2015

Круизната колекция за 2015 година на Emilio Pucci днес служи за наше шопинг вдъхновение. Брандът винаги е бил предпочитан от звездите както за червения килим, така и за ваканционния стил, заради ефирните, женствени творения и страхотната мозайка от цветове, типични за модната къща.

В Resort линията за следващия сезон присъстват няколко прекрасни модела, подчинени на етно мотиви в синьо, които приятно изпъкват на чист бял фон. Тази стилистика носи духа на Ориента, навява асоциации за лято, а някои дори я свързват с изяществото на китайския порцелан.

За свое участие в модно ТВ шоу Рита Ора заложи на един от разкошните аутфити на Emilio Pucci. Тя избра сет от блуза с дълъг ръкав и къси панталонки, допълвайки ги със сребристи обувки на ток.

Инспирирани от стила на Рита Ора и чувствената круизна колекция на италианската марка, ние открихме няколко прекрасни модни находки, подчинени на този стил.

Заложете на подобна визия, за да бъдете неустоимо женствени през последните седмици на лятото! Селекцията на продукти, направихме от британския онлайн магазин boohoo.com.

автор: Делица Цонева