Галактиката от „Междузвездни войни” официално слезе в Холивуд

Виж Галерията 47 Снимки

Убедени сме, че са малко нещата, които вълнуват токова много филмовите маниаци. Едно от най-силните преживявания по света са премиерите на филмите от сагата : “Star Wars”. Атмосферата беше толкова наелектризирана през последните месеци, докато феновете буквално откачаха от вълнение, заради излизането но поредния филм за миловидното космато същество Чубака и неговия най-добър приятел Хан СолоSolo: A Star Wars Story”.

Chewbacca
Кастът реши да се събере, за да отпразнува официалната премиера на филма в Los Angeles, в четвъртък вечер в El Capitan Theatre.
Donald Glover, Emilia Clarke, Alden Ehrenreich и дори Chewbacca бяха на разположение на милионите фенове и медии от цял свят.

Целият екип на филма позира пред Millenium Falcon
Във филма Хан Соло ще се срещне с мощния си копилот Чубака и ще влезе в схватка с прословутия комарджия Lando Calrissian. Това, което следва, е пътуване, което ще постави началото на един от най-не харесваните герои от “Междузвездни войни”.

solo-red-carpet-cosplay-tall-v1
Преди да ги видите официално на екрана на 25 май, хвърлете един поглед на вече познатите ви лица, които се появиха на премиерата в Холивуд, представена от Nissan в нашата галерия.
Снимки: Mario Anzuoni/Reuters; David McNew/Reuters

Редактор: Марина Делева