Гери Дончева откри летния сезон с музика и мода

Гери Дончева събра на тематично синьо парти в хотел „Мида”, Слънчев бряг – Румънеца и Енчев, Влади Шаган, Устата, Владо Димов, DJ RUBEN и Ани Сарандева. Blue Summer Party се състоя на 22-ри юни, като стартира с пищна заря и песента „7 дни”, написана специално за партито. С него се отбеляза и третият рожден ден на хотел „Мида”, чието име се споменава в текста на най-новия горещ летен хит на Румънеца и Енчев, където Гери се появява в новото си амплоа на рапър.

Специален ВИП гост на събитието беше Барон Манфред фон Рихтхофен, който долетя от Германия с частния си самолет специално за партито.

Тематичното синьо парти, с което Гери Дончева стартира летния сезон с подкрепата на Great Wall Motors и бизнесдамата Мерлин Арно, уважиха също: Румяна Маринова с дъщеря си, Елена Караколева със семейството си, Деси Гръблева със съпруга си, Виктория Джумпарова, Христо Сираков със сина си, собственикът на „Екшън Аквапарк”, рожденик същата вечер и много други. Всички гости бяха посрещнати от синя русалка, на входа получиха сини светлоотразителни гривни, a на тръгване се сдобиха с подаръци – диск с песента „7 дни” и ваучер от SPA Blue.

Директно от Канада за Blue Summer Party пристигна световноизвестното артистично дуо „Франсоа Влади”, което представи специално магическо шоу. А в разгара на купона гостите запалиха над 200 сини фенера, които полетяха в небето над хотел „Мида”.

Модният коктейл за партито, включваше ревюта с най-новите колекции на Zu Elements, Phard, Franco Ferucci и „Снежанка”, плажна мода и бански костюми от Sugаrfree и „Тони Ланс”, официална мъжка мода от „Агресор”, с чииито костюми бяха облечени Влади Шаган, Румънеца и Енчев и предложенията на дизайнера Стоян Радичев, който се погрижи за страхотната визия на Гери Дончева – лице на марката от три години. Blue Summer Party беше излъчвано на живо в интернет в над 40 държави.

В деня след партито Гери Дончева засне и фотосесия с избрани автомобили на Great Wall, единият от които – Hover H6 e “Модел на годината” за 2012 г. в Китай и започва да се произвежда в модерния завод на „Литекс Моторс” край Ловеч. Гостите имаха възможност да направят и тест драйв с класните автомобили, които се произвеждат в България.

Фото:

© Божидар и Антон Маркови

© Хайлайф