Гласувайте за БГ модна икона 2011

Станаха известни номинациите за най-елегантните българи през изтичащата си 2011 година. Експертна комисия от 30 модни и светски журналисти от най-представителни печатни и електронни медии дадоха своите предложения за БГ модна икона 2011 – за конкурса на електронното списание „Fashion Lifestyle Magazine” с главен редактор проф. Любомир Стойков. За най-елегантни представителки на нежната половинка са посочени Алекс Раева, Деница Атанасова – Гергова, Диляна Попова, Жени Калканджиева, Ирен Онтева, Мария Игнатова, Мария Илиева, Меглена Кунева, Миа Сантова, Румяна Маринова. За най-елегантни български мъже пък са номинирани Васко Василев (цигулар), Владимир Ампов – Графа, Георги Любенов, Димитър Бербатов, Деян Донков, Емил Кошлуков, Николай Дойнов, Орлин Павлов, Юксел Кадриев, Юлиан Вергов.

Както всяка година, критериите известни български личности да получат статут на БГ модни икони са качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения и безупречна култура, морал и репутация.

Онлайн гласуването започва на 1 ноември и ще продължи до 25 ноември т.г. Организатори и спонсори са предвидили ценни и оригинални награди за позналите резултатите в крайната класация. Връчването на приза „БГ Модна икона 2011” ще стане на 14 декември т.г. на изискана церемония във “Витоша” Парк Хотел. Всеки, който желае да гласува може да го направи на следния интернет адрес: http://www.fashion-lifestyle.bg/igra.php

При старта на конкурса за най-елегантните българи проф. Любомир Стойков заяви: “Престижността на състезанието по елегантност „БГ модна икона 2011” се дължи на обстоятелството, че номинациите са направени от най-добрите български лайфстайл и модни журналисти. Радва ме това, че за тях критерий за елегантност е не само  скъпото марково облекло, но и индивидуалната култура и състоянието на духа”.