Гореща тенденция в бледо розово

Още в началото на този сезон писахме, че розовото палто е тотален моден хит. Но не само връхните дрехи във визията ще бъдат романтични! Според водещите дизайнери, пастелните нюанси на розовото владеят целия ни гардероб, независимо от температурите навън.

Много хора избягват нежните розови нюанси, защото ги смятат за сладникави, но през този есенно-зимен сезон забравете тези задръжки и се отдайте на изкушението да бъдете кокетни и чувствени. Дали ще заложите на розово от главата до петите или ще поставите само акцент, зависи от личното ви усещане.

Важното е, че този сезон розовото се завръща и се среща навсякъде. Освен палто в този оттенък, може да въведете розовия цвят в гардероба си и чрез мека блуза или топъл пуловер, стилен панталон, сако или пола тип молив. Аксесоарите в телесни нюанси също са супер стилно решение!

Предимство на пастелното розово е, че се комбинира прекрасно с черно, сиво и бяло, други красиви нежни цветове като синьо, лилаво, корал или в съчетание с ярки багри като червено.

Модните къщи внесоха нежност в колекциите си. Розови багри виждаме при: Chanel, Jonathan Saunders, Carven, Celine, Miu Miu, Simone Rocha, Stella McCartney, Armani, Topshop и много други.

*Carven, Jonathan Saunders, Celine, Miu Miu, Simone Rocha and Topshop

Романтичната тоналност владее и котюр линията на Armani Prive за сезон есен 2013…

Вижте нашата селекция от красиви предложения! Модните находки са от онлайн магазините: newlook.com, laredoute.co.uk, boohoo.com и shopping-terapia.com

Автор: Делица Цонева