Гореща тенденция в кобалтово синьо

Няма как да скрием, че кобалтовото синьо е един от любимите ни нюанси. Очевидно, не само на нас! През последните няколко сезона този цвят не слиза от модния подиум и е предпочитан от много дизайнери, както за различните елементи от облеклото, така и за аксесоарите.

Този прекрасен син оттенък придава ослепителна аристократична осанка, веднага грабва вниманието със своя интензитет, носейки усещане за царственост и елегантност.

В есенно-зимните колекции на много модни къщи, може да откриете прелестни творения в тази изискана тоналност. При Michael Kors обаче този колорит е най-силно застъпен. Виждаме редица  поли, рокли, палта, обувки в модерната гама.

Едноцветни материи или принтове със сини акценти – вариантите са разнообразни. Трябва да отбележим, че през този сезон тенденцията е кобалтовото да се съчетава с черно или бяло, т.е. комбинацията с графична тоналност е най-силно изразена като тренд.

* Chloe, BCBG Max Azria, Valentino, Missoni, Dior Couture

Тази палитра е актуална и при аксесоарите, а от Dior ни доказват това!

Ако искате да заблестите като модна икона, не се колебайте да подчертаете чара си с кобалтово, защото то отива на всякакъв тип жени и е подходящ цвят за ежедневната и за официалната визия.

Вижте нашите страхотни модни находки от онлайн магазините: Shopzone.bg, 3suisses.bg и boohoo.com.

Автор: Делица Цонева