Гореща тенденция: розов клъч

Един от любимите женски фетиши безспорно е чантата! Малка и кокетна или голяма и удобна – ние жените не можем без нея. Този незаменим аксесоар често играе ролята на цветен акцент във визията ни, особено когато сме заложили на по-изчистен тоалет.

За светски мероприятия знаменитостите залагат именно на класическа тоналност, но избират ярък и атрактивен модел чанта. Напоследък звездите имат любим модел и това е малката симпатична чанта плик. Преди клъчът беше задължителен елемент от аутфита на известните дами за официални събития, но вече го виждаме и като колоритен акцент към ежедневната визия на дамите.

Една от горещите тенденции през лятото е розовият клъч! Сладкият бонбонен цвят е любим на звездите. Много често те избират строга линия, но внасят романтична нотка с чанта плик в розово. Луси Лиу, Селена Гомес, Ники Рийд,  Оливия Палермо и  Даян Крюгер са само част от звездите, които са съчетавали облеклото си с розов кокетен плик.

Този тренд присъстваше в голяма част от пролетно-летните колекции на модните марки за 2011 година. Можем да видим интересни модели на елегантната чанта създадени от Miu miu, Prada, Oscar de la renta, Kenzo и други.

Специално за вас подбрахме няколко мини чанти в розова тоналност от богатата колекция на онлайн магазин yoox.com. Вижте предложенията ни и се възползвайте да си закупите розов клъч, ако аксесоарът липса в гарадероба ви.

Автор: Делица Цонева