Горещо, цветно лято с Moschino Cheap and Chic

Ако по някаква причина все още не сте се настроили на лятна вълна, днес ще ви накараме да се заредите със супер слънчево и цветно настроение, благодарение на марката Moschino Cheap & Chic.

Летният lookbook на бранда те грабва на секундата със своя колорит и весела атмосфера, представена някак по детски, но толкова очарователно. Светлина и приветливост струят от всеки кадър!

Шикозните и изключително кокетни облекла са представени на фона на тропически декоративен пейзаж. Моделите, показващи колекцията, позират “съвместно” с балони с форма на маймунки, фламинго, банан или палми. Плажни топки, коктейли и шезлонги допълват цялостната жарка атмосфера.

В унисон с това прекрасно настроение са и всички дамски облекла и аксесоари от модната линия на Moschino Cheap & Chic. Много ободряваща е палитрата от цветове наситена с нюанси като: лимонено жълто, тревно зелено, бонбонено розово и бледа ванилия.

Виждаме много бродерии и десени с красиви цветя, вечното райе, стилни карирани десени. PVC материи внасят интересно модерно звучене на някои тоалети. Пеплум, плисета и изрязани мотиви разчупват линията. Дължината на полите е мини, като те са съчетани с блейзери или ефектни топове с лежерна кройка. Чувствени рокли са комбинирани с уникални обувки и сандали с перца, големи градски чанти или клъчове и очила в ретро стил.

Автор: Делица Цонева