Градската джунгла на Just Cavalli

Младежката линия на Roberto Cavalli – Just Cavalli отново се откроява с една колоритна, свежа и много модерна круизна колекция. Екзотичните дестинации са характерна тематика за Resort предложенията на марката, но през този сезон градското усещане за стил е много по-отчетливо застъпено.

Разбира се, това не означава, че ефектните животински шарки и пъстроцветните флорални десени са пренебрегнати. Те просто са съчетани по атрактивен начин с елементи, типични за урбанистичното излъчване на младите дами.

Виждаме много удобни маратонки, обемни суичъри, къси шорти и поли, спортни клинове в colour-block стилистика, лежерни панталони, моторджийски якета. Практичните кройки, носещи усещане за комфорт са идеални, за да се впишете в динамиката на градската среда.

В духа на Just Cavalli, десените са интензивни и грабващи вниманието на секундата!  Флора и фауна, оживяват върху дрехи и аксесоари, за да внушат красотата на дивата природа. Самите десени обаче ни напомнят артистични графити, които оцветяват улиците на градовете със своите послания.

Точно тази перфектна комбинация между живата и колоритна природа и настроението на града създава ободряваща и изключително модерна атмосфера в круизната линия на Just Cavalli.

редактор: Делица Цонева

Вижте още от Resort колекциите за 2015 година:

Цветен круиз на Louis Vuitton

Ориенталските принцеси на Chanel

Dior с дефиле във водно такси