Най-честите грешки, които допускаме при употреба на тонер за лице

Кожата на лицето е най-деликатната и излагането на външни агенти като слънце, замърсяване, вятър, студ, стрес в дългосрочен план оставят своя отпечатък (в истинския смисъл на думата). Грижата за кожата на лицето по най-правилния начин, следвайки прецизна рутинна красота и използвайки насочени продукти за всяка нужда, ни помага да я защитим, поддържайки я здрава и жизнена. Тонерът всъщност е основен продукт за осигуряване на правилното почистване и хидратиране на кожата. Защо е от съществено значение? Тъй като помага за премахване на остатъчния грим или замърсявания и прави кожата много възприемчива за последващи процедури. И така, ето грешките, които допускаме при употреба на тонер.

Използвате памучен тампон

Прилагането на тонера с помощта на памучен тампон е грешка, която трябва да се избягва и, като направите това, ще направите вашата рутинна грижа за кожата още по-ефективна. Капнете няколко капки тоник върху дланта на едната ръка и след леко разтриване на ръцете си с длани и върховете на пръстите потупайте по цялото лице. Резултатът? По-малко по-малко замърсяване, причинено от тампоните за еднократна употреба.

Използвате продукт, който е твърде агресивен

Тонерите на алкохолна основа могат да бъдат много полезни за някои типове кожа, но трябва да се използват умерено за тънката и чувствителна кожа. При избора на тоник е важно да се съсредоточите върху натурален продукт, който носи свежест и мекота на лицето ви.

Нанасяте го преди почистване

Тоникът трябва да се използва поне два пъти всеки ден, сутрин и вечер. Нанасянето му винаги трябва да се извършва в края на почистването на лицето, защото помага за премахване на остатъците от грим, прах и много други. След като приключите с почистването на лицето си, можете да преминете към нанасянето на тоника.

Купи тонер за лице Garnier

Купи тонер за лице IUNIK

Купи тонер за лице Revolution