Гримът на Меган Маркъл за сватбата

Остават около 100 дни до най-голямото събитие на годината – кралската сватба на принц Хари и великолепната Мегън Маркъл. Вълнението на Острова отдавна е преминало границите на спокойствеито. Сигурно е надскочило дори очакването на бебе номер три на брата на младоженеца принц Уилям и нежната Кейт Мидълтън.
Едно от основните неща, което вълнува таблоидите, а и самото кралско семейство, е изборът на грим за булката. Доверили са се на гримьорката, която украси лицата на моделите в последните колекции на Вера Уанг, Трейси Грей Ман.
Самата Трейси има очакване, че бъдещата принцеса ще избере семпъл и ненатрапчив грим и, смеейки се, добавя: „Все пак сватбените снимки ще останат в световната история на Обединеното кралство.
Тя похвали безупречната кожа на г-ца Маркъл и каза, че за нея ще е истинско удовлствие и привилегия не да разкраси, а да подчертае природните дадености на актрисата.
Красивата й кожа със сигурност ще бъде безупречна. Гримьорката ще изпозлва светла основа, за да „измие“ луничките от лицето на Меган и ще постави коректор под очите й, за да се осигури сияеща кожа, но не с мазна бляскавина.

eng-90049_extra

Купи коректор Revlon

 

eng-32397_extra

Купи основа Collistar

 

Ще изпозлва избелител за кожа, който ще постави преди основата или ще го смеси с нея. А за да избегне със сигурност блясъка в Т-зоната, ще запечата всичко с прозрачна пудра. Хубаво е основата да е без масла и овлажнители в нея.
Ружът ще е с лека и чиста текстура в бежовата гама. Съвсем нежно ще се попълнят веждите, само за да се подчертае естествената им, почти идеална, форма.

eng-92143_extra

Купи дуото на Estee Lauder за перфектно сияние на кожата

За случая е подбрана водоустойчива спирала, която ще се постави само в основата на миглите, за да се добави обем, но да изглеждат естествено.
Грей Ман добавя, че е много добра идея да се изпозлва хайлайтър около очите, който ще създаде усещането за отворен и бляскав поглед. Формата на очите ще бъде подчертана с тънък молив в естествен цвят, който ще донесе изразителност на погледа. С намек от нежна кафява сянка, за дълбочина – за финал.
Устните ще бъдат първо хидратирани. След това контурът им ще бъде подчертан с натурален или розов нюанс, а в средата ще се постави безцветен или бледорозов гланц, в съчетание с балсам с отразяващи, светлината, частици.
eng-90088_extra

Купи течно червило и gloss Revlon

 

eng-90141_extra

Купи молив за устни Revlon