Грим идеи с червено червило и очна линия

Червеното червило и очната линия са класика, на която често се доверяваме, особено ако имаме специален повод. Не е тайна и че точно тези два продукта са най-трудни за нанасяне.

Ако изкривите очната линия, или не я направите еднаква на двете очи, със сигурност няма да сте доволни от резултата и ще предпочетете да я изтриете, вместо да излезете така навън. Същото важи и за червеното червило. Използвайте молив, по-лесно е да нанесете червилото след него. Ако излезем от очертанията на устните, няма да получим желания ефект. Много момичета, очертават устните си извън естествената им форма, на снимка може и да изглежда добре, но на живо – определено не.

Гримът е истинско изкуство. Ние не сме професионалисти, затова знаем, че не е лесно да се борави перфектно с четката, молива, очната линия или спиралата, но се запознахме с няколко полезни трика, които ни помагат в арт процеса.

За да избегнете размазването на очната линия, уверете се, че клепачите ви не са мазни (от други грим продукти или от околоочен крем). Внимателно ги почистете, преди да започнете с нанасянето. За да постигнете желаната форма, дръжте очите си отворени. Малко е трудно, но колкото повече опитвате, толкова по-лесно ще става.

Очертайте линията колкото е възможно по-близо до корените на миглите. За още по-голям ефект може да сложите бял молив във вътрешните ъгли на очите или хайлайтър. Може да нанесете над черната очна линия, друга в различен цвят – например сребриста. Така погледът ще стане още по-изразителен.

Сенките с брокат, както и опушеният грим, са подходящо решение за вечерта. А през деня може да се доверите на нюд нюанси.

Червено червило GIORGIO ARMANI, 403 Vibrato

Червено червило GIORGIO ARMANI

Комплект за устни Kiss Proof Slay BellaPierre Cosmetics USA - Hothead

Комплект за устни Kiss Proof Slay BellaPierre Cosmetics USA

Очна линия Giorgio Armani Maestro Eyeliner 01 Black, 1.6 гр

Очна линия Giorgio Armani Maestro Eyeliner 01 Black

Очна линия Lancome Artliner, 1.4 мл

Очна линия Lancome Artliner

Комплект Pupa VAMP! Спирала за мигли Vamp! EXPLOSIVE LASHES + Очна линия Vamp! DEFINITION LINER + Чантичка

Комплект Pupa VAMP! Спирала за мигли Vamp! EXPLOSIVE LASHES + Очна линия Vamp! DEFINITION LINER + Чантичка